VC.BEKKEVOORT A tegen RC.BUTSEL A

Gelijkspel op het veld van de leider

Ondanks dat Michiel, Butsels topschutter, op de bank moet beginnen start Butsel de wedstrijd duidelijk met de intentie om op het veld van de leider voor de 3 punten te gaan.

Butsel domineert het spel in de eerste helft ondanks een dramatische grasmat. Bekkevoort houdt de achterhoede goed gesloten en loert op een foutje van Butsel.

Butsel creëert een 2-tal kleine kansen en één grote voor Thomas. Bekkevoort zet daar, vlak voor de rust, enkel 1 gevaarlijke vrije trap tegenover.

We gaan rusten met 0 – 0.

Tien minuten na de rust spelen de trainers van Butsel met veel lef en brengen de snelle Michiel en Sanne erin. Bekkevoort kreunt.

Jammer dat 10 minuten later Sanne het veld moet verlaten door een blessure, waardoor de verdedigende Simon het veld op komt.

Het laatste kwartier gaat in en de trainers beslissen om  Simon Beelen mee vooraan te plaatsen en spelen zo met 3 achteraan. Dit resulteert bijna in de 0 – 1, maar Simon schiet te zacht om de doelman te verschalken.

Deze opstelling houdt uiteraard wel enorme risico’s in en de spits van Bekkevoort komt 2 keer alleen voor Kenneth, maar mist beide kansen.

Al bij al een terecht gelijkspel met Butsel als de meest aandringende ploeg om te winnen.

VC.BEKKEVOORT A tegen K.ST.HAASRODE A

VC.BEKKEVOORT A tegen SP.ROTSELAAR A

VC.BEKKEVOORT A tegen SK.NOSSEGEM A

VC.BEKKEVOORT A tegen SC.OUT-HOEGAARDEN A

VC.BEKKEVOORT A tegen FC.AVERBODE-OKSELAAR A